Nimfa

de Laura Dolis

O poveste reala!

 

“Toți venim cu daruri la naștere și devenim conștienți de ele când le pierdem. Apoi luptam pentru a le recâștiga.” (L. D.)

Când simți că ai atins fundul prapastiei, este necesară o flacără pentru a transforma cenușa în foc.

Îți ofer cu multă bucurie povestea mea, cum am renăscut, cum m-am transformat, și cine m-a ajutat, într-un moment când am primit o palmă atât de mare de la viață încât am ajuns în abisul cel mai intunecat al fiintei mele.

Laura Doliș

”Citind această carte m-am reîntâlnit cu propriile dureri și incertitudini. Apoi am regăsit frumusețea și puterea de a dărui. Îți recomand să deschizi această carte de fiecare dată când simți că nu mai poți. Te vei redescoperi ca fiind mult mai mult decât ai știut vreodată.”

Cristian Mihai

Este pentru tine dacă:

N

Ai o problemă de sănătate și de confrunți cu ea;

N

Nu mai ai încrede în tine și în forțele tale;

N

Treci prin momente grele, totul se prăbușește în jurul tău;

Răsfoiește cartea ”Nimfa” printre rânduri.

Despre mine

 

Eu sunt Laura si am lupus.

Se spune că fiecare om are un drum de parcurs în aceasta viata. Unii oameni se nasc cu anumite daruri, care vin la pachet și cu o misiune, diferită de la om la om.

Această carte este un dar pentru persoanele care se luptă cu boala, cu suferinta, sau care trec prin intâmplări teribile.

Este o istorie a luptei cu mine însumi! Cine sunt eu?

Eu sunt lumină. Eu sunt iubire. Eu sunt transformare.

Eu sunt tot ceea ce ești și tu!

Trailerul apartine filmului „Printre pasi” care este complementar cartii „Nimfa”.

”Când mă gândesc la Laura am în față imaginea unei feline: pe cât de grațioasă, pe atât de puternică și determinată. Asta e Laura: are un țel și merge și luptă până îl realizează. Este cea mai curajoasă și creativă persoană pe care o cunosc. Și da, ei i se aplică vorba: ‘esențele tari se țin în sticluțe mici’. ”

Alexandra Rădescu

Am citit cartea cu sufletul la gură! Te felicit, ești un om frumos și mă bucur că te-am cunoscut prin intermediul cărții! Voi reciti cartea de fiecare dată când sunt pe punctul de a ceda. Nimic nu este întâmplător! Te îmbrățișez cu drag!

Elena Trașcu

Laura cu lacrimi în ochi îți spun că acum te iubesc mult mai mult decât ieri. Prin cartea ta îmi dau seama de sufletul tău, te recunosc și te ador. Esti puternică Laura, Dumnezeu te iubește și vrea ca tu să dansezi atât de frumos prin aceasta viață. Exact ca și Hidra tu poți oferi luminii din harul tău și o faci extraordinar de bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că ne-am întâlnit și regăsit. Laura ai în mine un suflet pe care oricând te poți baza. Te iubesc, te respect și te susțin în toată aceasta magie din viața ta.

Hermina